office@tsgaccounting.eu
0883352373
home5-service-img-2
Бизнес услуги

Развили сте Вашият бизнес и искате да осъществите растеж? Искате да преструктурирате бизнеса по начин, който да Ви даде необходимият резултат?

 

Ние сме тук, за да ви помогнем и да осъществим заедно с Вас растежа и отчитането на резултатите!

  • Планиране и бюджетиране –  Планирането и бюджетирането на приходите и разходите са в основата на добрия бизнес модел. Да, колкото и смело да звучи, това е целеполагането на бизнес модела през годината, десетилетието. Ние имаме опит в изготвянето на бюджети и планирането на разходите и приходите. Винаги може да се доверите на опита ни, като за целта бизнес модела от страна на клиента е много важен. Без бизнес модел за съжаление няма как да се планира и бюджетира само на база разходи и приходи от предходни години. Ние много добре познаваме този процес и ще Ви помогнем в изготвянето на прогнози, дисконтиране, парични потоци, норма на възвращаемост. Това са само малки парчета от този процес и ние сме готови да го изготвим за Вас.
  • Анализ на резултати и KPI – Анализирането е важна част от процеса на бизнеса. Той дава най-важната информация за развитието на бизнеса, неговото детайлно отражение във фирменото състояние. Ние имаме опит в изготвянето му и предоставянето на ключовите показатели за дейността на един бизнес. Анализа помага на мениджмънта да разгърне и задълбочи познанията за бизнеса и спомага за правилното бъдещо целеполагане и/или реструктуриране, експанзия.
  • Вътрешен одит – Вътрешният одит не е мит, а реалност. И да, той ще помогне на Вашият бизнес за правилното структуриране на процесите и контролите в една организация. Той ще заздрави структурата и финансовите операции и ще минимизира риска от големи санкции и проблеми. Доверете се на нашият богат опит във вътрешният одит на процесите и контролите. Да, ние може да одитираме и Вашият счетоводител. Може да въведем контроли, които ще ви помогнат да минимизирате грешките във Вашата организация. Съвършенство няма, но минимизирането на риска е от съществено значение за бъдещето на бизнеса Ви.

Често задавани въпроси

В динамиката на бизнеса анализът на приходите и разходите винаги се подценява от факта, че всичко е ясно. Ние можем да Ви предоставим детайлен анализ, който да Ви подскаже къде може да развиете/инвестирате във Вашият бизнес и къде това ще е най-печелившо.

Да, бюджетът е едно от най-важните неща за един бизнес. Бюджета очертава границите и предположенията за развитието на бизнеса и неговата динамика.

Целите и резултатите могат да се отчитат по много и интересни начини, които ще покажат на Вашият бизнес един различен анализ, който ще Ви даде дълбочина в познанията и решения за успешният бъдещ модел на развитие.

Контролите и процедурите са много важна част от структурата и организацията на един бизнес. Когато Вашият бизнес се развие, за да може да продължи да бъде успешен и дори по-успешен вътрешният одит и контролите идват на помощ. Те дават сигурност и продължителност на бизнеса Ви.