office@tsgaccounting.eu
0883352373
home5-service-img-2
ТРЗ

Трудовата документация е едно от най-важните неща за всяка фирма  – и не случайно израза „персоналът е ключа към успешно развития бизнес“ важи с пълна сила.

  • Изготвяне на трудов договор и прилежащите документи към него при назначаване на служители – Ние ще Ви обясним всички нужни документи за назначаването на служител. Ще Ви дадем насоки за длъжностна характеристика, изисквания и нормативни уредби. Ще изготвим в срок документите за назначението на служителя.
  • Подаване на уведомление за сключени договори – Сроковете са кратки за уведомлението на НАП, но ние ще подготвим и планираме всичко, за да са спазени и всичко да бъде безпроблемно.
  • Подаване на декларация 1 и 6 – За всички Ваши служители ние имаме грижата за подаване на декларациите за осигуровките и данъците след като получим цялата информация. Плащането може да оставите на нас или да Ви дадем всичко необходимо за него.
  • Деклариране на болнични пред НОИ – Ние ще имаме грижата да подадем по електронен път в срок болничните на Вашите служители пред НОИ. За тази цел ние се нуждаем от информация за работните часове, дни на Вашите служители, както нужните декларации за подаването на информацията към НОИ.
  • Поддържане на трудови досиета на служителите на вашата фирма – Трудовите досиета са неразделна част от документацията на всяка фирма. Изрядността във тях се измерва в коректното отношение на клиентите към дейността, както и в нашата работа да следим за това.

Често задавани въпроси

Не, не е задължително. Можете да работите и на граждански договор. Ако искате да разберете ползите и минусите между граждански и трудов договор моля свържете се с нас.

Да, можете да работите и на двете длъжности, но има особености, които трябва да се обсъдят. Ние предлагаме лесни и бързи примери, с които бързо ще разберете всички ползи и отговорности.

Да, можете, стига да не превишавате часовете определени като максимални от ИТ.

Да, щом сте получили доходи различни от трудови имате задължението да подадете годишна данъчна декларация за тях и респективно да внесете данъка.