Счетоводни Услуги - Цени

 • Атрактивни цени бeз скрити такси
 • Коректно отношение
 • Спокойствие

Aтрактивни и прозрачни цени на счетоводни услуги

Цената е това, което интересува всеки собтвеник на бизнес. При нас цените са конкурентни и ясни, без скрити такси. Всички месечни абонаменти включват консултации, данъчни рискове и помощ при решаване на казуси. 

Не начисляваме такса годишно счетоводно приключване на нашите клиенти, използващи абонаментна услуга, като комплимент за работата ни през годината - за нас това е привилегия. 

Цената, която заплащате за счетоводство, е важен фактор, но определящи са винаги качеството на услугата и защитата, които получавате насреща. Отношението, високия клас обслужване и спокойствието, които ще срещнете в счетоводна къща Ти Ес Джи Акаунтингги няма другаде. Заявете своята безплатна оферта и се уверете сами.

Цени на счетоводни услуги 2021 г.

цени счетоводни услуги за регистрирани ДДС фирми за производство и продажба в България и ЕС
Фирма в сферата на услугите, производството или търговията

100 лв

МЕСЕЧНА ТАКСА

 • Брой фактури месечно - до 30 документа
 • Назначени до 3-ма служителя
 • Не е регистрирана по ЗДДС 
цени счетоводни услуги за онлайн магазини
ОНЛАЙН МАГАЗИН

180 лв

МЕСЕЧНА ТАКСА

 • Неограничен брой фактури месечно
 • Назначени до 5 служителя
 • Регистрирана по ЗДДС
цени счетоводни услуги за регистрирани ДДС фирми за производство и продажба в България и ЕС
ФИРМА В СФЕРАТА на производството търгуваща в българия, ес, трети страни

200 лв

МЕСЕЧНА ТАКСА

 • Назначени до 5 служителя
 • Складова дейност
 • Регистрирана по ЗДДС
 • Еднократно годишно приключване - включва изготвяне на отчет за НСИ, ГДД и годишен финансов отчет - 600 лв (или по договорка според обема);
 • Подаване на годишна декларация на физическо лице  - от 100 лв
 • За фирми без дейност, можем да Ви насочим как без разходи да подадете един формуляр в Агенция по вписванията и да не се ангажирате с годишно файлиране. НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Изложените по-горе цени са примерни. За да получите персонализирана оферта, съобразена с нуждите на Вашия бизнес, се свържете с нас на тел. 0883352373 или попълнете формата за контакт

Основни фактори образуващи цената на счетоводното Ви обслужване

Всеки клиент, който се интересува от счетоводни услуги, пита първо за цената. За Ваше удобство, по-горе сме посочили таблици с ориентировъчни цени. 

За изготвянето на индивидуална оферта специално за Вас, имаме нужда от много повече детайли от „Имам ЕООД, регистрирано по ЗДДС - каква цена ще ми предложите?“.  

За да Ви предложим индивидуална и справедлива цена, е необходимо да ни разкажете за Вашия бизнес, за Вашите клиенти, доставчици. Как е организиран – какви процеси имате, какво правите на месечна или циклична база?

Естествено и познатите въпроси -  колко служителя имате, колко е документо-оборота? На база всичко това, ние можем да изготвим лична оферта за Вас, съобразена с нуждите Ви. Ако желаете да работим онлайн, ще добавим и отстъпки. 

Веднага ще попитате защо ДДС регистрацията, броят документи и служители влияят на месечната цена? Отговорът на пръв поглед е лесен – повече работа, по-висока такса. Ние сме съгласни с това, но и зад по-големия бизнес обем стои повече труд в анализиране на паричните потоци и данъчните рискове, повече документиране на транзакциите и доказуемостта им пред данъчните власти, презентирането им в оборотната ведомост и изготвянето на годишният финансов отчет. Всички тези фактори стоят зад индивидуалната оферта, изготвена специално за Вас. Свържете се с нас и нека поговорим.

Искате персонална счетоводна оферта?

Запазете си час за счетоводна консултация, неангажираща и безплатна е.

Препоръки от клиенти

Всички от екипа на счетоводна кантора Ти Ес Джи Акаунтинг са коректни, точни и винаги са насреща, за да ти помогнат във вземането на решения. Комуникацията с тях е винаги лесна.

Мариян Цолов

Управител Супер Глу ООД


Изключително професионално отношение, комуникацията ни е лесна и всичко се случва бързо и точно. Не само добри счетоводители в София, но и добри хора.

добър счетоводител София

Християн Христов

StickUp.bg