Счетоводни услуги за дропшипинг търговци

Счетоводни услуги предоставяни на дропшипинг търговци (физически или юридически лица) представляват същите като счетоводни услуги на фирми в сферата на търговията и услугите, но (едно голямо "НО") коригирани с особеността на сделките при модела на дропшипинг-а. На думи звучи лесно, но дропшипинг модела изисква много години изучаване, анализи, детайли и още много дискусии. Зад един печеливш като този модел, счетоводството е много важно за доказване на транзакциите. Дали продавате в Ebay, Amazon, собствен сайт или друга платформа в UK, US, DE или по целия свят, спецификите на модела и неговото осчетоводяване са познати от всички наши специалисти. Потърсете ни за консултация и ще Ви дадем know-how придобито през годините на осчетоводяване на дропшипинг бизнеси.

Същност на счетоводството за дропшипинг търговци

В България рядко се говори за дропшипинг на предни позиции в медийното пространство, но това е доста успешен бизнес модел в модерния свят на дигитализацията. И въпреки, че повечето такива модели се управляват от физически лица, все повече от клиентите ни се преориентират към фирма за дропшипинг. Освен за ДДС цели, регистрацията на фирма при дропшипинг модела може да е трамплин за бизнеса и репутацията на Вашите акаунти. Не малко са примерите от практиката, които показват средно тройно увеличение на приходите и печалбата при направа на фирма. Градите бизнес и репутация, а ние ще сме до Вас да Ви помогнем във всеки един момент, във всяка една транзакция, във всеки един казус. Звучи трудно, но сме сигурни, че след първият месец на съвместна работа, ще сте наясно как да реагирате във всяка ситуация.

Фирмата е най-логичния избор от гледна точна на сигурност, репутация, данъци. Опитът с клиенти използващи модела на дропшипинга е доста богат и можем да Ви говорим с часове, но това с което искаме да Ви запознаем е това, което ще получите насреща за счетоводните услуги на дропшипинг търговци. Услугата представлява пакет, в който Вие получавате всичко необходимо за нормалното продължаване на Вашия бизнес. Не се ограничаваме до пакет за фирми или физически лица. Винаги можем да Ви консултираме за плюсове и минуси на дропшипинг модела, за това какви данъци и задължения имате. За дропшипинг търговци даваме безплатни консултации, тъй като данъчното законодателство в България не се ограничава до един закон. Това, което получавате от Ти Ес Джи Акаунтинг като счетоводни услуги за дропшипинг търговци е:

  • Подаване на декларации и отчети към държавни институции;
  • Консултации относно дропшипинг сделки и техните данъчни аспекти;
  • Отчет за всеки период свързан с транзакциите Ви през месеца (печалба, приходи, разходи, данъци);
  • Справки според нуждите на бизнеса Ви;
  • Консултации за различните платежни системи и отчитането им;
  • Консултации относно оптимизиране на разходите и данъците;
  • И не на последно място – броят на транзакциите Ви няма никакво значение за цената на нашите счетоводни услуги.

Имаш счетоводен казус и търсиш решение?

Запази си час за счетоводна консултация, неангажираща и безплатна е. 

Препоръки от клиенти

Компетентен счетоводител и сигурен партньор, на когото винаги можеш да се довериш. Винаги насреща за счетоводни въпроси и разрешаване на данъчни проблеми. Препоръчвам с две ръце.

Гергана Димитрова

Адвокат

Горещо препоръчвам счетоводна къща Ти Ес Джи Акаунтинг! Коректни, винаги насреща за въпроси, комуникацията е на изключително ниво. Много съм доволен от целият екип. Логичният избор на счетоводни услуги в София.

Иван Йорданов

Собственик на малък бизнес