office@tsgaccounting.eu
0883352373
счетоводни услуги в София

Професионалисти отдадени на нашите клиенти и техните нужди!

Ти Ес Джи Акаунтинг ЕООД е създадена през 2015 година с една идеална цел: да подобри счетоводното обслужване на клиентите и да ги улесни в тази тежка наглед задача в България. Ние сме добре организирана консултантска фирма – иновативна и резултатно-ориентирана. Нашите консултанти са експерти в счетоводство, одит, бизнес и данъчни области.

Нашата мисия

В нашата работа ние се стремим да работим с клиенти, на които можем да обърнем нужното внимание и отношение, от което те ще са доволни и ще получат високо ниво на обслужване. Много често нови клиенти се оплакват от „претупване и незаинтересовано отношение“. Това, няма да получите при нас.

За да може един бизнес да е успешен, счетоводителя трябва да го улеснява, а това е наше мото. Клиентите са нашият двигател. Усмивката и благодарността на клиента от предоставените услуги ни кара да се подобряваме и усъвършенстваме непрестанно.

Нашата визия

Това, което ни различава от другите фирми е нашият опит и желание да сме винаги в крак с промените в счетоводството, бизнеса, данъците и фирменото развитие. Експерти, работили в едни от най-големите фирми и счетоводни къщи, познаващи до болка законите, ще ви помогнат във всеки един момент.

Познанията ни не се ограничават само до българското законодателство. Както в международните стандарти, така може да ви консултираме относно UK GAAP и US GAAP.

Нашият план

С развитието на технологиите в България се стремим да сме в крак със всички нововъведения. Предпочитаме и насърчаваме бизнеса да се модернизира и да извършва всичко дигитално и онлайн доколкото законодателството го позволява. А законодателството в България се променя постоянно и със задна дата, затова ние сме тук и ще помогнем в прилагането му.

87
Доволни клиента
4
Години помагаме на бизнеса
4
Счетоводни експерти се грижат за Вас

Защо да изберете счетоводните улуги на Ти Ес Джи Акаунтинг?

Позволете ни да споделим само някои от причините 🙂

Винаги в крак със новостите

Точност, коректност, съобразителност

Изцяло онлайн счетоводител

Способността да сме гъвкави и да реагираме според нуждите на клиента

Мнения на клиенти