Бизнес услуги

Развили сте Вашия бизнес и искате да осъществите растеж? Искате да преструктурирате бизнеса по начин, който да Ви даде необходимия резултат?

Ние сме тук, за да Ви помогнем и да осъществим заедно с Вас растежа и отчитането на резултатите!

Нашите бизнес услуги в детайли

  • Планиране и бюджетиране – Планирането и бюджетирането на приходите и разходите са в основата на добрия бизнес модел. Да, колкото и смело да звучи, това е целеполагането на бизнес модела през годината, десетилетието. Ние имаме опит в изготвянето на бюджети и планирането на разходите и приходите. Винаги може да се доверите на опита ни, като за целта бизнес моделът от страна на клиента е много важен. Без бизнес модел, за съжаление няма как да се планира и бюджетира само на база разходи и приходи от предходни години. Ние много добре познаваме този процес и ще Ви помогнем в изготвянето на прогнози, дисконтиране, парични потоци, норма на възвращаемост. Това са само малки парчета от този процес и ние сме готови да го изготвим за Вас;
  • Анализ на резултати и KPI – Анализирането е важна част от работния процес. То дава най-важната информация за развитието на бизнеса, неговото детайлно отражение във фирменото състояние. Ние имаме опит в изготвянето му и предоставянето на ключовите показатели за дейността на един бизнес. Анализът помага на мениджмънта да разгърне и задълбочи познанията за бизнеса и спомага за правилното бъдещо целеполагане и/или реструктуриране, експанзия.
  • Вътрешен одит – Вътрешният одит не е мит, а реалност. И да, той ще помогне на Вашия бизнес за правилното структуриране на процесите и контролите в една организация. Той ще заздрави структурата и финансовите операции и ще минимизира риска от големи санкции и проблеми. Доверете се на нашия богат опит във вътрешния одит на процесите и контролите. Да, ние можем да одитираме и Вашия счетоводител. Можем да въведем контроли, които ще Ви помогнат да минимизирате грешките във Вашата организация. Съвършенство няма, но ограничаването на риска е от съществено значение за бъдещето на бизнеса Ви.

Често задавани въпроси

Нужен ли ми е анализ на приходите и разходите?

В динамиката на бизнеса анализът на приходите и разходите винаги се подценява от факта, че всичко е ясно. Ние можем да Ви предоставим детайлен анализ, който да Ви подскаже къде може да развиете/инвестирате във Вашият бизнес и къде това ще е най-печелившо.

Нужен ли ми е бюджет?

Да, бюджетът е едно от най-важните неща за един бизнес. Бюджета очертава границите и предположенията за развитието на бизнеса и неговата динамика.

Отчитане на резултати и постигане на цели – нужно ли ми е? Знам колко печеля, защо ми е тази информация?

Целите и резултатите могат да се отчитат по много и интересни начини, които ще покажат на Вашият бизнес един различен анализ, който ще Ви даде дълбочина в познанията и решения за успешният бъдещ модел на развитие.

Нужен ли ми е вътрешен одит и контроли?

Контролите и процедурите са много важна част от структурата и организацията на един бизнес. Когато Вашият бизнес се развие, за да може да продължи да бъде успешен и дори по-успешен вътрешният одит и контролите идват на помощ. Те дават сигурност и продължителност на бизнеса Ви.

Имаш счетоводен казус и търсиш решение?

Запази си час за счетоводна консултация, неангажираща и безплатна е. 

Препоръки от клиенти

Всеки бизнес има необходимост от счетоводител. В лицето на TSG Accounting, намерих и партньор, който освен да се грижи и ми помага да се съсредоточа върху бизнеса си.

Мога и разчитам да ми напомнят, когато забравям и пропускам срокове, както и да ме консултират как да съм изряден пред Закона и да е икономически изгодно за мен.

Препоръчвам ги и Гарантирам, че е достъчно да им се обадите, от там те поемат и успяват да балансират Вие да сте наясно и да одобрявате, без да Ви занимават с излишни подробности!

Бойко Проданов

Business coach and managerИскрено препоръчвам. Безкрайно добри и отзивчиви. На всеки проблем намират акуратно решение. Работя с тях и съм толкова доволен, че за нищо не бих ги сменил. 

Стоян Енчев

Управител СМТ Интернешънъл ЕООД