ТРЗ

Трудовата документация е едно от най-важните неща за всяка фирма – и не случайно изразът „персоналът е ключа към успешно развития бизнес“ важи с пълна сила.

Нашата ТРЗ услуга в детайли

  • Изготвяне на трудов договор и прилежащите документи към него при назначаване на служители – Ние ще Ви обясним и предоставим всички нужни документи за назначаването на служител. Ще Ви дадем насоки за длъжностна характеристика, изисквания и нормативни уредби. Ще изготвим в срок документите за назначението на служителя;
  • Подаване на уведомление за сключени договори – Сроковете за уведомление към НАП са кратки, но ние ще подготвим и планираме всичко, за да бъде безпроблемен този процес;
  • Подаване на декларация 1 и 6 – За всички Ваши служители ние имаме грижата за подаване на декларациите за осигуровките и данъците след като получим цялата информация. Плащането може да оставите на нас или да Ви дадем всичко необходимо за него;
  • Деклариране на болнични пред НОИ – Ние имаме грижата да подадем по електронен път в срок болничните на Вашите служители пред НОИ. Също така да проследим и процеса по обработването и плащането им.
  • Поддържане на трудови досиета на служителите на вашата фирма – Трудовите досиета са неразделна част от документацията на всяка фирма. Изрядността в тях се измерва в коректното отношение на клиентите към дейността, както и в нашата работа да следим за това.

Често задавани въпроси

Трябва ли да работя на трудов договор при работодател, който не държи на работно време и офис?

Не, не е задължително. Можете да работите и на граждански договор. Ако искате да разберете ползите и минусите между граждански и трудов договор моля свържете се с нас.

Мога ли да работя като самоосигуряващо се лице и на трудов договор едновременно?

Да, можете да работите и на двете длъжности, но има особености, които трябва да се обсъдят. Ние предлагаме лесни и бързи примери, с които бързо ще разберете всички ползи и отговорности.

Мога ли да работя на два трудови договора в различни фирми?

Да, можете, стига да не превишавате часовете определени като максимални от ИТ.

Имам доходи от граждански договор – трябва ли да подавам годишна декларация?

Да, щом сте получили доходи различни от трудови имате задължението да подадете годишна данъчна декларация за тях и респективно да внесете данъка.

Имаш счетоводен казус и търсиш решение?

Запази си час за счетоводна консултация - получи експертно решение. 

Препоръки от клиенти

Всички от екипа на счетоводна кантора Ти Ес Джи Акаунтинг са коректни, точни и винаги са насреща, за да ти помогнат във вземането на решения. Комуникацията с тях е винаги лесна.

Мариян Цолов

Управител Супер Глу ООД


Изключително професионално отношение, комуникацията ни е лесна и всичко се случва бързо и точно. Не само добри счетоводители в София, но и добри хора.

добър счетоводител София

Християн Христов

StickUp.bg