Онлайн счетоводител

Онлайн счетоводни услуги или предоставянето на услуга от разстояние за повечето от нашите клиенти е плюс, който те много ценят.


Ценят този начин на работа, защото ефективността и времето, което печелят от онлайн счетоводни услуги дават възжможност да развият бизнеса си, както и да намерят време за неща, които са останали на заден план.


И не само това– ползите са много и различни, но освен времето, пестите разходи по транспорт до офис на счетоводител, пестите от разпечатване на документи на хартия и не на последно място- опазвате околната ни среда.

Oнлайн счетоводител е най-подходящ избор за фирми в сферата на услугите, недвижимите имоти и търговията. Подходящи са, защото електронният вариант на всички първични и други счетоводни документи позволява съхраняването им в електронен вид на облачни пространства, както и на локални устройства. Съхранени в този вариант, документите няма как да се изгубят или да бъдат повлияни от форс-маржорни обстоятелства, тъй като те са на две устройства със изградени бек-ъп файлови системи.

Спестяваме Ви от времето за ходене по институции, подаване на искания за издаване на документи, подаване на декларации на място. Всичко това става по електронен път от нас, без да има нужда Вие да извършите нещо. За всичко ние се грижим по електронен път, без да се налага дори и ние да отидем на място до държавните институции. Тоест, както Вие пестите време и пари, ние също пестим време и пари.

Основи на услугата Онлайн Счетоводител:

  • Дистанционна комуникация с нас;
  • Изпращане на документи по електронен път - може да изпратите документите си чрез Viber, Skype, E-mail, Google Drive, OneDrive, PCloud. Също така и мобилните приложения предлагат доста опции за сканиране и изпращане с един клик на Вашите документи през месеца. Да, сканирането и изпращане на документи ще ви отнеме 30-40 минути, но по този начин спестявате: Нерви в трафика; Разходи за транспорт; Имате втори път в електронен вариант Вашите документи;
  • Разходките до институциите ще са мит за Вас;
  • Видео срещи и конферентни разговори, когато Ви трябва консултация;
  • Може да ни откриете във Viber или на телефона;
  • Получавате онлайн архив на Вашите документи и счетоводна документация;
  • И не на последно място oпазвате околната среда;
  • Имате резервно копие на отдалечен облачен сървър - второ съвсем безплатно копие на Вашата електронна документация.

Въпреки, че говорим за онлайн счетоводител, това не изключва възможността за среща на живо и обсъждане на бизнес делата Ви. Дори Ви насърчаваме да имаме такива срещи. Винаги е хубаво да видиш лице в лице човека, който работи за теб.

Ако не сме успели да Ви убедим в ползите на Онлайн счетоводител Ви предлагаме отстъпка от 10% от месечния абонамент за периода, в който ще Ви докажем обратното. Сигурни сме, че още след втория месец ще ни благодарите.

Можем и да продължим да изброяваме ползите от услугите на онлайн счетоводител, но Ви препоръчваме да действате в тази насока, защото дигитализацията и прогресът в световен мащаб достигат до всеки един от нас. Потърсете ни и ние ще Ви обясним подробно и сме сигурни, че ще се влюбите в този начин на работа.


Имаш счетоводен казус и търсиш решение?

Запази си час за счетоводна консултация, неангажираща и безплатна е. 

Препоръки от клиенти

Всички от екипа на счетоводна кантора Ти Ес Джи Акаунтинг са коректни, точни и винаги са насреща, за да ти помогнат във вземането на решения. Комуникацията с тях е винаги лесна.

Мариян Цолов

Управител Супер Глу ООД


Изключително професионално отношение, комуникацията ни е лесна и всичко се случва бързо и точно. Не само добри счетоводители в София, но и добри хора.

добър счетоводител София

Християн Христов

StickUp.bg