Счетоводно обслужване на фирми в сферата на търговията, производството и услугите

Под термина счетоводно обслужване в Ти Ес Джи Акаунтинг ще получите не само обличане на всеки един документ във финансова операция със счетоводните Дебит и Кредит. Получавате много повече – същност на транзакцията, нейния ефект върху финансовото Ви състояние, риска който носи със себе си, нуждата от допълнителни документи, данъчния ефект от тази транзакция.


Да, ние осчетоводяваме всички транзакции, като преценяваме тези неща скрити зад всеки документ и нашите експертни мнения ще стигнат до Вас – винаги.

Счетоводно обслужване на фирми - нашата услуга в детайли

  • Създаването на първични и вторични счетоводни документи за нас е удоволствие в обслужването на фирми, защото по този начин ние сме по-близко до Вас, до Вашия бизнес. По този начин операциите на Вашият бизнес ще бъдат обвити в документи с изряден и безупречен вид, без данъчен риск. Въпреки, че този риск се подценява доста често, за нас е от изключително значение пълнотата на документацията към всяка транзакция за покупка, продажба, заплащане. Да, ние държим на това и го изискваме от нашите клиенти, защото това е същността на счетоводното обслужване;
  • Представляване пред НАП, НОИ, БНБ и НСИ за нас е всекидневие. Нашата цел е клиента да се чувства комфортно и да не губи време с държавните институции и подаване на документи – затова ние подаваме всичко онлайн по електронен път. Без разхождане за клиента за подаване на документи и висене на опашки;
  • Следенето на текущото финансово състояние за нас е задължително за всеки един клиент. Предлагаме месечни, тримесечни и годишни отчети. Също така следим за данъчните задължения на клиента, тяхното навременно плащане. Да, неприятно е понякога да ти напомнят за плащане на данъци и осигуровки, но това е нашата работа, ние сме длъжни да следим за всичко и да напомняме на клиента. В много случаи бизнесът не се интересува от администрацията и плащането на данъци, затова ние сме до Вас;
  • Поддържането на главна книга, склад, ведомости за заплати, трудови досиета за нас е удоволствие. Това е нашата работа и клиентът винаги има право във всеки един момент да получи информация за фирмата си;
  • Изготвянето на годишните финансови отчети, данъчните декларации, статистическите отчети и подаването на съпътстващите декларации за нас е най-важната задача за всяка фирма. Това е плода на целия ни труд през годината, както и картина на резултата от труда на клиента за развитие на бизнеса му. Тази част от счетоводната година е най-вълнуващата и същевременно най-натоварената, но ние няма да Ви кажем “много сме заети“ или “след 31-ви март ще го обсъдим“ – ние ще кажем “С какво да помогнем и кога може да се видим да го обсъдим? Какъв е срока?“

Често задавани въпроси

Нужна ли ми е фирма за да осъществявам търговска дейност?

Не, не е задължително. Може да облагате доходите си от търговска дейност като физическо лице. От формата за контакт или от фейсбук страницата ни може да попитате безплатно кое е по-добре за Вас.

Нужен ли ми е счетоводител?

На този въпрос всеки би отговорил веднага с „ДА“, но ние ще Ви кажем, че ако дейността Ви не е сложна може и сами да се справите, без да плащате излишно на счетоводител. В интернет са достъпни всички закони, становища. Също така може да поискате и консултация от НАП, НОИ, ТР, БНБ. Ако за Вас е прекалено трудно и неразбираемо да водите счетоводството си сами, моля свържете се с нас. Ние ще Ви помогнем и дадем най-правилния съвет.

Мога ли да съхранявам всички документи онлайн?

Да, можете и ние горещо Ви препоръчваме използване както на хард диск, така и на клауд услуга. Въпреки това, оригиналните документи издадени на хартия, трябва да се пазят най-малко 7 години при поискване от данъчните власти. В повечето случаи електронният вариант е достатъчен, но оригиналът винаги е най-доброто доказателство.

Мога ли да подавам всички декларации и документи оналйн към НАП, НОИ, БНБ, ТР?

Да, можете с един електронен подпис. Ние ще направим всичко това за Вас, без Вие да губите време в разходки до всички институции. Забравете за ходенето и реденето по гишета. Живеем в 21-ви век и всичко може да се случва по електронен път.

Имаш счетоводен казус и търсиш решение?

Запази си час за счетоводна консултация - получи експертно решение. 

Препоръки от клиенти

Компетентен счетоводител и сигурен партньор, на когото винаги можеш да се довериш. Винаги насреща за счетоводни въпроси и разрешаване на данъчни проблеми. Препоръчвам с две ръце.

Гергана Димитрова

Адвокат

Горещо препоръчвам счетоводна къща Ти Ес Джи Акаунтинг! Коректни, винаги насреща за въпроси, комуникацията е на изключително ниво. Много съм доволен от целият екип. Логичният избор на счетоводни услуги в София.

Иван Йорданов

Собственик на малък бизнес