office@tsgaccounting.eu
0883352373
home5-service-img-2
Счетоводно обслужване на фирми в сферата на търговията, производството и услугите

Под термина счетоводно обслужване в Ти Ес Джи акаунтинг ще получите не само обличане на всяка една фактура, касов бон, протокол, банково извлечение, ведомост за заплати или друг документ във финансова операция със счетоводните Дебит и Кредит, а много повече – същност на транзакцията, нейният ефект върху финансовото ви състояние, риска който носи със себе си, нуждата от допълнителни документи, данъчният ефект от тази транзакция.

Да, ние осчетоводяваме всички транзакции, като преценяваме тези неща скрити зад всеки документ и нашите експертни мнения ще стигнат до вас – винаги.

  • Създаването на първични и вторични счетоводни документи за нас е удоволствие в обслужването на фирми, защото по този начин ние сме по-близко до Вас, до Вашият бизнес. По този начин операциите на вашият бизнес ще бъдат обвити в документи с изряден и безупречен вид, без данъчен риск. Въпреки, че този риск се подценява доста често за нас е от изключително значение пълнотата на документацията към всяка транзакция за покупка, продажба, заплащане. Да, ние държим на това и го изискваме от нашите клиенти, защото това е същността на счетоводното обслужване.
  • Представителство пред НАП, НОИ, БНБ и НСИ за нас е въпрос на дълг пред клиента с оглед ценното му бизнес време. Нашата цел е клиента да се чувства комфортно и да не губи време с държавните институции и подаване на документи – затова ние подаваме всичко онлайн по електронен път. Без разхождане за клиента за подаване на документи и висене на опашки.
  • Следенето на текущото финансово състояние за нас е задължително за всеки един клиент. Предлагаме месечни, тримесечни и годишни отчети. Също така следим за данъчните задължения на клиента, тяхното навременно плащане. Да, неприятно е понякога да ти напомнят за плащане на данъци и осигуровки, но това е нашата работа, ние сме длъжни да следим за всичко и да напомняме на клиента. В много случаи бизнеса не се интересува от администрацията и плащането на данъци, затова ние сме до Вас.
  • Поддържането на главна книга, склад, ведомости за заплати, трудови досиета за нас е удоволствие и задължение. Това е нашата работа и клиента винаги има право във всеки един момент да получи информация за фирмата си.
  • Изготвянето на годишните счетоводни отчети, данъчните декларации, статистическите отчети и подаването на съпътстващите декларации за нас е най-важната задача за всяка фирма. Това е плода на целият ни труд през годината, както и картина на резултата от труда на клиента за развитие на бизнеса му. Тази част от счетоводната година е най-вълнуващата и същевременно най-натоварената, но ние няма да Ви кажем “много сме заети“ или “след 31 март ще го обсъдим“ – ние ще кажем “С какво да помогнем и кога може да се видим да го обсъдим? Какъв е срока?“

Често задавани въпроси

Не, не е задължително. Може да облагате доходите си от търговска дейност като физическо лице. От формата за контакт или от фейсбук страницата ни може да попитате безплатно кое е по-добре за Вас.

На този въпрос всеки би отговорил веднага с „ДА“, но ние ще Ви кажем, че ако дейността Ви не е сложна може и сами да се справите, без да плащате излишно на счетоводител. В интернет са достъпни всички закони, становища. Също така може да поискате и консултация от НАП, НОИ, ТР, БНБ. Ако за Вас е прекалено трудно и неразбираемо да водите счетоводството си сами, моля свържете се с нас. Ние ще Ви помогнем и дадем най-правилният съвет.

Да, можете и ние горещо Ви препоръчваме използване както на хард диск, така и на клауд услуга. Въпреки това, оригиналните документи издадени на хартия, трябва да се пазят най-малко 7 години при поискване от данъчните власти. В повечето случай електронният вариант е достатъчен, но оригинала винаги е най-доброто доказателство.

Да, можете с един електронен подпис. Ние ще направим всичко това за Вас, без Вие да се разкарвате до всички институции. Забравете за ходенето и реденето по гишета. Живеем в 21-ви век и всичко може да се случва по електронен път.